Ahad, 3 April 2011

Hari Sukan Tahunan Tadika Permata ILham

Pada 02 Apr 2011, Tadika Ryyan ada Hari Sukan Tahunan. Ryyan masuk acara umur 4 tahun.

Acara yang pertama, Kutip gula-gula...


Tgk la Ryyan tue, mgkn x faham kot....bkn nya kutip gula2, tp duk nengok muka cikgu dia..







Ryyan just tgk jer kengkawan dia kutip gula2, mgkn takut kengkawan x dpt kot....


Tp duk kira2, bole la.......Ryyan dpt 27 biji gula2.....dpt tempat ke-2.

Yg tukang mkn gula2 dia, sape lg Ryyana la....



Acara ke 2, letup kan belon.....sorry la x sempat amik gambar, belon da pecah dulu, almaklum la Ryyan kan besar......




Slps tamat sume acara, murid2 dikehendaki berkumpul utk menunggu acara penyampaian hadiah pula.....

Ryyan tgh amik hadiah....cikgu x perlu jerit kuat2, sbb Ryyan da tggu dpn cikgu....huhuhu (buat malu jer.....blm sebut nama da smpai)






























Isnin, 28 Mac 2011

Kejutan 28 march...

Masa 28 Mac yg lalu, ada kejutan buat Jue, masa tue Jue tgh meeting Osha (5s). Lps abis meeting, Aziera bg tau ada brg utk Jue. Ingat kan apa benda nya, rupanya kek Birthday Jue....


Cuba la teka sape yg hantar.......(mesti la cik abang)...huhuhuhu

Terima kasih Hubby......


Birthday Jue yg ke-26...



Ini lah rupa Kek nyer....kek cheese coklat.




Sedapppp......bole tahan la rasanya,


Apa lg, sambut la ngan kekngkawan ofis........


Kengkawan yg yg x termasuk gambarnyer, jgn marah yerrrr.....










Rabu, 2 Februari 2011

Umur Ryyan 3 Tahun

Lama betul blog ni x ber'update', malas Jue nk update, bukan apa.....cabel rosak, nk upload gambar x bole.... huhuhuhu....

Tepat 16 Disember 2010 yg lalu, ulang tahun Ryyan yg ke-3..... Ryyan buat permintaan, kali ni nk sambut kat Taska. So, Jue ikut kan jer la.....tp beli kek yg biasa & simple2 jer.

Ni semua kengkawan Ryyan kt Taska......sementara cikgu prepare makanan, sempat la Ryyan bergambar ngan kengkawan.
Ucap selamat untuk Ryyan, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki......
Ryyan potong kek ngan Mummy jer......"sorry Ryyan, Daddy x dpt join skali, sbb kerja".


Sedap Ryyan mkn kek....kat sebelah tue, kawan Ryyan nama Balqis.





Ni plak Ryyana, masa mummy dtg bukan main seronok lagi.....tp masa mummy nk tinggal balik, Ryyana menangis nk ikut....terpaksa la cikgu dia pujuk...



Balik rumah, Daddy da sediakan Ryyan hadiah......tue haaa, hadiah Ryyan sama besar ngan Ryyan. Permainan kereta control jer.....









Jumaat, 29 Oktober 2010

Ryyana

Salam sume,
Ni Ryyana....anak bongsu ku......(skrg dia bongsu la.....)
x tau akan dtg nnt.....huhuhuh



Walaupun masih kecil, tp sudah pandai 'posing' klu b'gambar......


tgk tue, siap nk pakai tudung mcm Siti.......gambar sblh tue plak, Ryyana dgn abangnya Ryyan.












Selasa, 26 Oktober 2010

Bestday Ryyan

Sekarang Ryyan semakin membesar,......mulut sgt suka bercakap, mcm2 ditanyanya......


Ni gambar kek masa Ryyan sambut ulang tahun kelahiran yg pertama.....
Basikal tue, hadiah drpd nenek utk Ryyan sempena ulang tahunnya....
Yg ni plak gambar Ryyan sambut ulang tahun kelahiran yg ke-2....
Usia Ryyan skrg da 2 thn lebih, 16 December 2010 akan dtg ni, genap la usia Ryyan 3 tahun.....









Sambungan Anak Sulong ku

Cukup 5 hr Ryyan duk kt NICU, kami anak beranak pun pulang la ke rumah....
Alhamdulillah, Ryyan sihat walafiat...
Ni gambar Ryyan umur 3 bln,
Da pandai duduk pun anak mummy....comel nyer..........









Anak Sulong ku

Salam semua,


Tetiba jer teringat kt anak sulongku......




Ni gambar Ryyan masa hari pertama dilahirkan.

Ryyan dimasukkan ke wad NICU (wad kecemasan kanak-kanak) sebaik saja dilahirkan, kerana disyaki termakan najisnya sendiri.













Lima hari juga la Ryyan duk kt NICU....



Yg ni plak Ryyan diletakkan dibawah cahaya biru, sbb kuning.